Personligt,  yoga

Livet at the moment

Jisses, så intensivt det har varit ett tag! Mängder av måsten hemma, följt av tre dagars Global Yoga Grundutbildning, del två. Sen hysteriskt på jobbet och jag är nu inne på dag sju utan ledighet.

Det blir så ibland. Jag blir trött, men kan ändå hantera situationen. Jag blir också tacksam för mina verktyg och för att jag vet att det är en period och att det tar slut.

Men bloggande hinns liksom inte med. Vilket är synd, för samtidigt vill jag ju det så mycket! Dela med mig av mitt liv och min resa, mina ups and downs och allt vad det kan innebära.

Så här kommer en liten uppdatering:

Del två av bästa utbildningen är avklarad. Nu har jag ett gäng uppgifter som jag ska ro iland och jag börjar med den första på tisdag.

Jag har fått problem med min vänstra tumme. Det är en klassiker bland bibliotekarier, all bokhantering gör att vi slarvar med ergonomin och får problem. Så nu går jag med ett stöd, plus att jag ska testa ny fysioterapeut på måndag. Han ska också få titta på mina knän (som ömmar av och till) och den där otroligt stela vänsterhöften. Vi får se hur det går!

Kommer ner i kroppen och ut ur huvudet

Årets första pinsamma “Yoga på altanen” är avklarad. Pinsam mest för mina söner. Så otroligt skönt med utomhusyoga, särskilt när det småfläktar lite och det inte blir så varmt.

Sen har jag fått ett fast pass på YogaByLink! På torsdagar, 19:30 – 20:30 kommer jag att hålla en Yinyoga-klass hela hösten! Yay!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *