yoga

Nu får jag skit för det här!

Min chef sprang förbi mig, hejade och tvärstannade. “Du Åsa, har du fortfarande yogapass?”

“Fan också.” tänkte jag. “Nu blir jag tillsagd att sluta för det inverkar på arbetet eller nåt.”

Så jag hummade lite och sade “Jo, vi har ju lunchyogan” (med betoning på lunch!) och gjorde mig beredd.

Men det var inte alls som jag trodde. Min söta lilla chef hade nämligen en kollega i åtanke. En som stressar mycket och stundtals nog inte mår så bra. Yogaklubben är lite exklusiv och eftersom vi har utvecklat en väldigt personlig känsla i gruppen, där man vågar öppna upp och verkligen prata, så är jag mån om vilka som är medlemmar. Vi som är med håller koll på människorna omkring oss och ser man någon som behöver lite extra, så kan man få en inbjudan. Vi är alla lite småtrasiga och läker tillsammans.

Jag blev faktiskt tagen på sängen. Och tänkte också att det var det bästa betyg jag kunde få! Kollegan ifråga ömmar jag för, så jag gick direkt in till henne – och hittade henne gråtandes vid skrivbordet! Jag berättade om klubben och hon ska nog prova på! Det hoppas jag verkligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *