Personligt,  styrketräning,  yoga

När man vet att man lever

Jisses. Kroppen behövde verkligen den där genomgången som den fick i söndags, när jag tränade FMTK. Det är fyra dagar sedan och jag har fortfarande träningsvärk i rumpan! Inte så farligt längre, jag ger inte ifrån mig en massa gubbstön när jag rör mig, men det är fortfarande stelt och ömt. Ändå har det gett mersmak!

I måndags avslutade vi årets yoga med ett sista pass. Jag har hittat ett grymt bra – och tufft – pass som vi kan utgå ifrån, med lite anpassningar här och där. Den som vill kolla kan göra det här. Det är min kompis YogaCandi som har skapat passet. Det är egentligen för tufft för oss, men kan samtidigt ge oss lite utmaningar. Vi testade i måndags och hann faktiskt inte igenom hela. Då hade jag i och för sig lagt till lite i början och gjort om lite här och där, plus att nya pass kräver nya instruktioner. Vi kommer att ha det passet som grundpass nästa år och det ska bli spännande att se hur det går.

Veckan har annars varit intensiv och med långa dagar. Nu jobbar jag min sista dag före jul och har sen en lång lista med saker som ska fixas, men rätt gott om tid. Idag ska jag också se till att träna lite, gärna både styrka och yoga, för att lägga en bra grund till en intensiv tid. Dessutom behöver jag skicka extra kärlek till min nacke, eftersom jag både har en julklapp att sticka klar, plus lite extra pynt till granen. Tur att de små hjärtdekorationerna går fort!

Ikväll ska jag också njuta av att vara lite kvälls-gräsänka! Det blir inte så ofta nu för tiden.

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *