yoga

Nu är det på riktigt!

Jag är klar nu. På riktigt är jag certifierad yin yoga-instruktör!

Intyget kom i posten igår och gav mig glädjerysningar över hela kroppen. För mig är det helt svindlande att jag faktiskt gjort det här och har intyg på det. Att mina yogalekar med kollegorna i gymmet på jobbet faktiskt lett till det här!

Sen kommer ju nästa fråga: “Och nu då?”

Mina yoginis från jobbet frågade härom dagen om jag skulle börja instruera på nåt lyxigt yogaplejs nu och lämna dem. Men nej, det tänker jag absolut inte. För mina tjejer och stunderna tillsammans i gymmet ger så oerhört mycket. Det är träning och terapi, övning och erfarenhet. De är mina vänner och försökskaniner. Vi skrattar och utvecklas. Och faktum är att jag faktiskt inte har tid att leda pass någon annanstans i dagsläget. Så för att inte tappa allt man lär sig måste man hålla igång – och bättre ställe finns inte!

 

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *