yoga

På fredag är det dags!

Då ska jag leda mitt första yinyoga-pass. Just nu på fredag blir det nog inte så många deltagare, men det gör inget. Jag har sju tillfällen inbokade och kanske blir det något extra. Så om jag börjar med tre deltagare eller tio spelar ingen roll.

Jag körde igenom passet i lördags. Låg i positioner, pratade, kollade klockan, testade. Och insåg att jag hade varit alldeles för ambitiös! Passet var alldeles för långt, så nu har jag stuvat om, bytt några positioner, kortat lite här och där och nu bör det fungera bättre. Kanske hinner jag igenom passet ikväll? Måste stämma av musiken!

Yinyoga i all ära, men min kropp ropar efter mer träning. Den vill plågas lite, tror jag. Så ikväll tänker jag utsätta mig för FMTK-appen igen. Det var länge sedan nu och det känns. Får se om jag får mannen med mig! 🙂

Sen behöver jag yoga-flöda lite också!

Och måla naglarna.

Det är mycket på listan idag!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *