Personligt

Saker som…

Jag brukar inte göra så mycket listor, men idag får det bli en, tror jag.

1. Saker som jag gör idag
Åker bokbuss. Sen skulle jag egentligen leda veckans andra yogapass på jobbet, men eftersom det känns som att jag har svalt en knytnäve åker jag hem och lägger mig istället. Fast sen väntar vardag: Fiollektioner x 2, mat, läxor och så brottning. Sen tidigt läggning.

2. Saker som jag ska göra imorgon
Så lite som möjligt. Ligga i soffan och se på Netflix? Sy lite om jag orkar? Sticka? Vi får väl se, helt enkelt.

3. Saker som jag ska göra i helgen
SY! Men också umgås med familjen, göra något härligt tillsammans allihopa. I en drömvärld skaffar jag ett nytt skrivbord till mitt syrum, men den drömmen får jag nog drömma vidare på. Och så krya på mig, så klart.

4. Saker som jag saknar
Ja, ett stort skrivbord då…

5. Saker som gör mig glad just nu
Att jag har en hel del roliga saker framför mig. Saker som jag ännu inte skrivit något om, men som kommer. Den som väntar får se. 🙂

6. Saker som jag inte riktigt har koll på
Rätt mycket. Vad vi ska äta till middag. Var vissa kläder har tagit vägen. Hur jag ska få ordning på pojkrummen. Hur ska jag någonsin få ordning någonstans?

7. Saker som jag vill bli bättre på
Att få ordning. HAHAHAHA! Att organisera mig. Att släppa det som jag just nu har snöat in på och få ordning på en sak i taget.

En lite piggare variant av mig.

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *