styrketräning,  yoga

Höststorm

Knud har precis blåst förbi, men faktum är att vädret nästan är värre nu. Det är en sån där riktigt hemsk höstdag, när det blåser som fanken och samtidigt regnar. Jag skickade faktiskt min yngste son till skolan i vinterjacka, för frysa skulle han INTE.

Jag sitter på jobbet och drömmer mig bort. Har ont i nacken (överansträngning efter för mycket stickande och statiska positioner för nacken) och längtar till yogabadrummet. Igår rusade dagen förbi och jag fick inte till mitt så gott som dagliga yogapass och jag känner det i själen idag. Jag skulle verkligen må bra av ett litet flow, följt av en yin-fördjupning.

Så idag ska jag lägga andra projekt åt sidan (även om det kan vara jättesvårt) och prioritera kroppen och själen. Först lite FMTK tror jag, följt av yoga. Sen tänker jag bli så där härligt lullig i huvudet som man bara blir av yoga eller ett glas rött (det behövs inte mycket för mig) och bara gå och må bra.

Ganska bra planer för kvällen, tycker jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *