Personligt,  styrketräning

Förspel

Man är ju inte alltid vrålförälskad i sin partner. Men så ibland kan det pirra till lite extra. Som när min man i somras äntligen drog igång projektet “Bygga-en-altan-på-framsidan-av-huset” och dessutom också avslutade det. Jag hade bara tjatat i fyra år eller så.

I morse hände faktiskt en sån där pirr-grej. Han kom fram till mig och säger “Du, ska vi inte ta och börja träna FMTK igen?”

Jag hörde liksom inte riktigt vad han sade, utan trodde först att han pratade om Linas Matkasse eller nåt. Sen trillade polletten ner.

Sen lade han dessutom till: “Vi ska naturligtvis bara träna när du tycker att du har tid.”

Älskling. Just nu är jag lite extra kär i dig!

2 Comments

  • Ingmarie

    Love!
    Och du, den där väggen, eller hålet som jag kallar det, är inte roligt någonstans. Har man varit där en gång vill man inte dit igen. Ja du vet säkert… Jag har varit nära flera gånger sen den “riktiga” djupdykningen men lyckats hålla mig kvar i kanten och sen kravlat mig upp igen. Så ta hand om dig och (fortsätt) vara snäll mot dig själv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *