löpning,  Personligt,  yoga

Inte bara en flört

Jag trodde det först. Att vi flörtade och kanske skulle det leda till en passionerad affär.

Det gjorde det.

Men som i en kärleksrelation gled passionen undan och ren kärlek började växa fram. Jag pausade ibland, gick tillbaka till mitt äktenskap, min grundrelation, men så var jag tvungen att inse att flörten inte bara var en flört, utan att jag behövde den relationen också. Mitt äktenskap var kanske lite på fallrepet, men inte helt och fullt. Jag tror att vi klarar det här.

Jag måste bara inse att jag är polygamist.

Jag måste kunna älska flera samtidigt. Löpningen kom först. Sen kom yogan. Löpningen blir nog lite svartsjuk ibland. Men yogan förstår. Och jag tror att löpningen också förstår innerst inne. Att de kan finnas där, sida vid sida. Att det ena påverkar det andra positivt och tvärtom.

Men ”Löpar-Åsa”? Det som var så självklart är inte det längre. Inte för att jag vill byta till ”Yoga-Åsa” (finns dessutom redan en), men jag vill nog ha något annat. Men vad?

Den här sidan kommer nog att byta namn. Men först måste jag ta reda på vad vi tre ska heta. Som alla blir nöjda med. Och sen måste jag ta reda på om jag kan byta namn bara sådär, eller om jag måste börja från början. För det har jag inte någon lust med.

 

Två sidor av samma mynt.
Två personligheter i samma kropp.
Yin & yang.
Me, myself and I.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *